Betaling og fakturering

Betaling med faktura:

Betalingsbetingelser: 15 dager

Betaling med kredittkort:

Du har mulighet til å betale med kort (VISA og MasterCard) ved kjøp på vår hjemmeside. Dette er et betalingsalternativ som tilbys både våre firma- og privatkunder.

3-D Secure godkjenningsprosess

Hva er 3-D Secure?

Vi bruker 3-D Secure godkjenningsprosessen for å sikre at dine kredittkorttransaksjoner er så sikre som mulig. "3-D" symboliserer de tre partene som er involvert i denne prosessen: kortinnehaveren, kortutstederbanken og forhandleren. Visa kaller denne prosessen "Verified by Visa", mens MasterCard bruker navnet "MasterCard SecureCode“. 3-D Secure sikrer at den rettmessige kortinnehaveren og den rettmessige online-forhandleren kan gjennomføre en transaksjon. Bruk av denne prosessen betyr at risikoen for svindel ved e-handel reduseres effektivt.

Jeg har ikke aktivert min kode for personlig sikkerhet.

Hvis banken støtter 3-D Secure, men du ennå ikke har å aktivert et personlig passord, er det mulig å opprette passordet under selve betalingsprosessen.

Administrere bestillinger og returer

Via området "Min konto" i Elfa Distrelec workshop kan du enkelt og bekvemt vise status for tidligere ordrer og ordne eventuelle forespørsler om retur av varer.

  1.  Logg inn i butikken med dine brukerdata.
  2. Flytt markøren over "Min konto"-knappen til høyre for søkeboksen.
  3. I navigasjonsfeltet på venstre side velger du først "Bestillingsbestyrer" og deretter "Bestillingshistorikk" nedenfor.
  4. Nå vil du se en liste over alle tidligere bestillinger. (Hvis du er administrator av bedriftens konto i Elfa Distrelecs nettbutikk, vil du se bestillinger fra alle ansatte i din bedrift her.) Du kan filtrere, sortere og skrive ut denne listen i henhold til dine kriterier.
  5. Ved hjelp av pilen ved siden av hver bestilling kommer du til detaljsiden for ordren.
  6. Detaljsiden viser informasjon om ordredato, ordrestatus, fakturaadresse og leveringsadresse, betalingstype og leveringstype samt bestilte produkter. Du kan også bestille disse på nytt med det samme, eller legge til en handleliste.
  7. Så snart din bestilling viser statusen "mottatt", kan du klargjøre forespørselen om å returnere varer. Det gjør du ved å klikke på "Retur av varer" under bestilt mengde.
  8.  I "lysboksen" som åpnes, angir du antall produkter du ønsker å sende tilbake, sammen med en begrunnelse for å returnere dem, emballasjens tilstand, dine kommentarer og eventuelt serienumrene til de returnerte produktene. I tillegg har du også mulighet til å angi om du vil ha det returnerte produktet erstattet av et nytt. Til slutt klikker du på "Send forespørsel".
  9. Du vil motta en e-post som bekrefter forespørselen din om å godkjenne en retur.
  10. En ansatt i Elfa Distrelec vil kontakte deg.

Kontakt

Økonomi

E-post: norge@elfadistrelec.com

Betalingsinformasjon

 E-post: remittance@distrelec.com